Mòbils amb Firefox Mobile OS en el 2013

Compartir

Firefox va presentar diversos models de mòbils amb el seu sistema operatiu en una reunió privada a San Francisco. Aquests terminals es llançaran al Brasil durant el 2013.

En el passat Mobile World Congress de Barcelona es va poder gaudir d’un estand de Mozilla on es podia veure el sistema operatiu basat en HTML5.

Segons Firefox, la versió inicial que es llançarà tindrà 15 aplicacions bàsiques, incloent-hi e-mail, missatges de text, calendari, navegador Firefox i la càmera de fotografies/vídeo. De la mateixa manera que altres telèfons intel·ligents, cada secció de l’aplicació té una icona a la pàgina d’inici. També disposa de la funció de zoom de dos dits i les opcions d’edició de fotos.

L’objectiu de Firefox OS no és competir amb equips de gamma alta, i el seu preu situarà als terminals que el muntin en el rang dels smartphones entry level.

Empreses com ara Sprint, Deutsche Telekom, Smart Telecom Italia o Telefónica i companyies com ZTE TLC o Qualcomm s’han interessant en el sistema Operatiu i podrien llançar algun terminal.

Font

Mozilla Makes a Mobile Web Browser Feel Like a Smartphone

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: