Modern Combat 5 cada cop més a prop

Compartir

Es coneixen més detalls de la cinquena part de la saga Modern Combat.

Gameloft segueix configurant una nova entrega de Modern Combat després de molt temps sense saber d’ell i amb els rumors d’una cancel·lació. I l’empresa productora ha enviat un comunicat de premsa en el qual desglossa una mica l’argument i l’estètica del joc.

Segons la companyia, “la història començarà a Venècia, on Phoenix, personatge principal del joc, és enviat en una operació especial per assegurar un transport d’armes de destrucció massiva d’un grup terrorista molt ben armat” per afegir que “Cada campanya de Modern Combat consisteix en dinàmiques missions plenes de suspens i acció” i rematen amb un “els jugadors estan alerta contínuament i tenen la llibertat d’avançar al seu propi ritme, en sessions de joc tant curtes com llargues que s’adapten a qualsevol situació, tant si estan a l’autobús com en el seu sofà“.

Estarà disponible per Android i iOS però es desconeix encara el preu i la data de sortida. Mentre no coneixem aquests detalls, us deixem un testeig del joc llançat a l’E3 del 2012.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: