Morts sobtades dels terminals Samsung Galaxy SIII (2a part)

Compartir

Si fa un mes us informàvem sobre un problema generalitzat en un dels millors terminals de Samsung, el Galaxy SIII, avui us en portem més novetats… i una solució.

Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III

Samsung, tot i que no de forma oficial, finalment s’ha pronunciat al respecte i assegura que, després d’una senzilla actualització de sistema (la versió XELLA per a alguns països i la XELLC per a Espanya) el problema queda arreglat, culpant de les morts sobtades a un error de firmware i no de hardware, cosa que es va pensar en un principi.

Segons Anne ter Braak, portaveu de Samsung a Holanda, “El problema només afecta a un nombre molt limitat de models Galaxy SIII amb 16 GB de memòria, quedant en un error de firmware que es resol mitjançant una actualització del sistema”. Aquest “nombre limitat de models” als que es refereix Anne ter Braak són concretament els models amb un xip eMMC tipus VTU00M de 16 GB, amb una revisió 0xF1 que, degut a no utilitzar la memòria correctament, es van deteriorant els cicles de lectura i escriptura, provocant la mort del xip.

Teniu diferents opcions i qualsevol d’elles es igual de vàlida: Als que us agradi “jugar” amb el vostre terminal, podeu instal·lar un firmware custom adaptat a la solució del problema. També podeu instal·lar la versió oficial de Samsung, que actualment va per la XELLC. Tingueu present, però, que quan s’instal·la un firmware mitjançant Odin correu el risc de perdre la garantia del telèfon, pel que en cas de que no vulgueu complicacions podeu actualitzar mitjançant OTA a la darrera versió.

A més teniu l’opció d’anar al SAT (el servei tècnic), amb el handicap del temps que solen trigar en tornar el terminal. Sigui la solució que sigui, es realment important assegurar-se de que el vostre terminal no és un dels afectats i, en cas de ser-ho, actuar de forma ràpida actualitzant el terminal.

Esperem que aquest sigui el punt i final al que ha estat una situació realment incòmoda i desagradable per a alguns usuaris.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: