Motorola presenta teclat Bluetooth per a tablets

Compartir

Fins ara, només estava disponible la versió en anglès -sense accents ni la lletra ç- en el mercat espanyol.

El nou teclat de Motorola (la imatge encara és de la versió en anglès)

El nou teclat de Motorola (la imatge encara és de la versió en anglès)

Redacció/Agències – Motorola Mobility Espanya anuncia el llançament de la versió castellana* del seu teclat lleuger per Bluetooth per a tablets. Fins ara, al mercat espanyol (ja sigui en comerços o a la botiga en línia oficial de Motorola) només es podia adquirir la versió anglesa o alemanya d’aquest teclat sense trackpad, element que inclou el nou teclat.

Aquest trackpad integrat permet als usuaris navegar i controlar el dispositiu sense necessitar un ratolí extern, i el fa més còmode per a desplaçaments. Així mateix, inclou tecles amb accés directe a diverses funcions del telèfon mòbil o a la tauleta, el que facilita l’accés a les aplicacions, afavorint l’experiència de l’usuari.

A més, aquest teclat també posseïx els quatre botons típics de qualsevol terminal Android: buscar, home, enrere i menú.

El teclat es ven amb una funda que pot ser emprada com a suport per al telèfon o el tablet i facilita encara més a l’usuari poder treballar o xatejar de manera tan còmoda com amb un ordinador. Amb un pes de 250 grams, alçada de 7,3 mm i unes mides de 24,6×14 mm, aquest teclat amb Bluetooth ocupa molt poc espai i és fàcil de transportar.

Com a mesura de seguretat, les dades viatgen del teclat al tablet amb un xifrat de 128 bits, que dificulta en gran mesura la captació de la comunicació i la seva desencriptació per a extraure’n informació.

El seu preu de venda al públic serà d’uns 70 € aproximadament.

amb suport també per a caràcters emprats en l’escriptura en català, com ara la ç

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: