Motorola renova la seva gamma de Lapdock

Compartir

El fabricant nord-americà ha presentat al CES, i entre altres coses, l’evolució del Laptop Dock, ara anomenat a Lapdock, el complement en forma de portàtil per als seus smartphones.

Fou precisament en l’edició del 2011 del CES en la qual Motorola va mostrar al món el seu Laptop Dock per al smartphone ATRIX, també de la seva factura. Aquest complement, que s’assembla a un ordinador portàtil, pren la potència dels nous superphones (smartphones amb processador de doble nucli i 1 GB. de RAM com a mínim) emprant-los com a CPU però al mateix temps dotant-los d’un entorn de treball còmode amb pantalla gran, teclat QWERTY, trackpad… en definitiva, convertint-los en un ordinador portàtil en tota regla. I, d’aquí, el seu nom Lapdock (dock en forma de laptop).

Per a aquest any, la gamma ha canviat de nom (de Laptop Dock a Lapdock) i s’ha diversificat amb pantalles de 10” (l’existent fins a data d’avui) i 14”. En aquest darrer exemplar podem arribar a tenir-hi una resolució de 1366×768.

En el vídeo complementari podem apreciar la connexió a aquests docks, que ara es realitza mitjançant un cable flexible i un adaptador que pot ser compatible amb més d’un model de terminal, permetent a l’usuari una futura major llibertat d’elecció del seu terminal (a mida que la companyia vagi llançant nous exemplars compatibles amb Webtop).

Com a curiositat, esmentar que en la presència de Motorola a la fira no s’ha pogut apreciar absolutament res de la seva adquisició per part de Google. Cap rètol que vinculés ambdues companyies, cap referència escrita o parlada…

 

Copyright (c) 2012 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: