Movistar, noves tarifes i missatges gratuïts!

Compartir

L’operadora baixa les seves tarifes per frenar la baixada de clients. I faràn un descompte menusal de cinc euros a l’internet mòbil als usuaris que ja disposen de una linea d’ADSL a casa.

 

Movistar s’ha vist amenaçat per la competència directe d’internet, un servei que ha evolucionat molt més ràpid que qualsevol sector, i ha tingut que baixar-se els pantalons literalment. Companyies i programes com Yoigo, Symio o programes com Whatsapp o ChatON ja que han fet que la gent no consumeixi missatges de les companyies.

A partit del pròxim mes de Novembre més exactament des de el 10 de Novembre i amb l’objectiu de simplificar i fer més transparents les tarifes als seus clients de contracte, Movistar treu al mercat una oferta a qualsevol persona.

Les noves tarifes estàn englobades en dos categories, “Hablar” i “Hablar y Navegar“, tenen la caracterìstica de combiar la tarifa de veu amb dades i crear una de pròpia en funció de les necessitats de cada client, a més el client podrà cambiar de tarifa les vegades que vulgui sense penalitzacions i incompatibilitats, i sense lletra petita.

  • L’opció més senzilla és la que permet a l’usuari parlar amb tothom, qualsevol hora amb un paquet que inclou 150 minuts per un preu de 15 euros, 300 minuts per un preu de 25 euros i 500 minuts per 35 euros.Si l’usuari contractant sobre passa els màxims, cobraria 18 cèntims al minut amb un 15 cèntims de connexiò de trucada. El cosum mínim de veu també baixa de 9 euros a 6 euros al mes, el que representa un 33% de reducció.
  • La segona opció  és la possibilitat de la tarifa Hablar y Navegar amb tarifes planes de 15€ i 25€ que inclouen de 500MB a 2 Gb de tràfic. Per els usuaris amb més necessitat hi ha l’opció de pujar a 10Gb de descarga de dades.
  • Tots els clients que decideixin contractar una tarifa de dades tindràn un descompte de 5€ sobre el servei contractat si tenen ADSL de Movistar. A més tots els clients amb tarifes de dades tindràn tots els missatges curts (SMS) gratis per les seves comunicacions personals (No inclou els missatges “Premium“).

 

 

 

Enllaç al bloc oficial de Movistar Espanya

Tota la informació al següent enllaç

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: