Mozilla atura el desenvolupament de Firefox per a Windows Phone 7

Compartir

FirefoxLa impossibilitat de crear una aplicació nativa ha fet decidir a la Corporació Mozilla congelar la construcció de la versió mòbil per a la plataforma de Microsoft del seu navegador més reeixit.

Redacció – En el recentment celebrat MIX10 -un esdeveniment dedicat a la comunitat de programadors- Microsoft va detallar les línies que hauran de seguir els programadors en crear aplicacions per al seu nou Windows Phone 7, i entre les quals s’hi inclou la impossibilitat de crear codi natiu per a aquest sistema; totes les aplicacions hauran de ser escrites emprant Silverlight 4 i el runtime XNA.

És precisament per aquest motiu -la impossibilitat de generar codi natiu- que la Corporació Mozilla ha congelat el desenvolupament de la versió mòbil de Firefox per a la plataforma de Redmond. Aquest fet ha estat anunciat en el bloc de Stuart Parmenter, cap tècnic de l’equip de desenvolupament per a sistemes mòbils de la Corporació Mozilla.

Segons indica Parmenter, Mozilla veu amb interès la nova plataforma de Microsoft, i pot esperar fins que la companyia de Redmond es decideixi a publicar les eines amb les quals desenvolupar codi natiu per a Windows Phone 7, pel què el projecte no ha estat cancel·lat sinó, simplement, ha patit una aturada momentània.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)