Mozilla publica nova beta de Firefox per a Android

Compartir

Presenta una interfície d’usuari basada en Android, temps de resposta més ràpids, suporta Flash i utilitza acceleració per maquinari.

Firefox per a Android en un tablet

Firefox per a Android en un tablet

La nova versió beta de Firefox per a Android ja està disponible per a la seva descàrrega. Destaca per la seva nova interfície d’usuari basada en Android amb temps de resposta més ràpids i compatibilitat amb plugins de tercers com Flash, per a una millor experiència de navegació.

Aquesta nova beta manté totes les característiques anteriors, com Firefox Sync, els complements o la navegació per pestanyes i, a més, inclou millores de velocitat i resposta en obrir el navegador, la inclusió de la “barra al·lucinant” i millores en el zoom i els desplaçaments.

Firefox per a Android és compatible amb una àmplia gamma de telèfons Android amb firmware Ice Cream Sandwich 4.0 fins a Froyo 2.2. Actualment la nova beta només s’ofereix per a telèfons Android i en anglès, però aviat s’afegiran més idiomes i una versió per a tablets.

Mozilla demana ajut als usuaris per tal de provar aquesta versió beta i que informin sobre possibles errors.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: