Mozilla té nou CEO

Compartir

Des de la marxa de Gary Kovacs l’empresa no tenia un CEO oficial.

Des de la mateixa Mozilla ens anuncien al seu blog que tenen nou CEO, concretament Brendan Eich, el creador de JavaScript i fins ara gerent tècnic de Mozilla.

Que Brendan.  Foto: Mozilla

Brendan Eich. Foto: Mozilla

Com a presentació, les paraules d’Eich han estat: “Em sento honrat de tenir el rol de liderar Mozilla, a mida que avancem cap a les nostres fites en tots els nostres productes i en el projecte com un tot“.

Brendan Eich pren el relleu de Jay Sullivan. Eich és conegut per haver treballat a Netscape des del 1995 fins al 2007, a on va desenvolupar JavaScrip; també fou soci fundador de la fundació Mozilla fins que es va separar d’AOL en el 2003, i en el periode 2005-2014 ha estat gerent tècnic a Mozilla.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: