Muffin Knight, la lluita d’Android a iOS

Compartir

Un joc que el definit com a adictiu. Amb aires a Mario Bros, Muffin arriba per destronar molts jocs com Angry Birds i tot el seu exèrcit d’aplicacions per a totes les plataformes. Muffin et crearà una adicció a nivells superiors.

Muffin Knight és altament enganxós, joc de plataformes al màxim detall, bell i desafiant per Android i iOS. El joc és fàcil, és tracta d’agafar les magdalenes que van sortint per el nivell i com més vas aconseguint més jugadors tens accés, més nivells pots accelerar al teu jugador i més fort ets per…la gran batalla! Pots jugar contra els altres companys que tenen el joc. Pots lluitar contra el teu amic amb el terminal que sigui. Tant de Android a iOS com d’iOS a Android. És la batalla entre terminals!

 

A la pàgina web oficial de l’aplicació explica que l’història de l’aplicació és… d’un nen, en el seu viatge per tornar magdalenes màgiques del conte vell. Una estranya maledicció es va fixar en ell: amb cada muffin que toca, es converteix en una criatura diferent. La fada d’edat li promet tornar a ser un nen quan es porta tots els panets de nou.

“Amb gràfics fora de serie, pantalles adictives i el multi jugador amb la pell de gallina, pot i serà ser un número 1 dels jocs per a terminals” per carlesrgm

 

L’has provat ja? Teniu la versió gratuïta a les dos botigues de venta, tant Android com iOS i també l’aplicació de pagament que permet poder jugar entre amics via Wifi. Nosaltres l’hem provat i és una autèntica adicció, simplement provar-ho i lluitar contra un company o amic i estàs lligat. Fins i tot ens arriscariem a dir que és més adictiu que Angry Birds però això el temps ho dirà.

Tothom el descriu com el millor joc per Android i imprescindible, però si tens més de 5 minuts acabaràs enganxat o enganxada, esteu avisats!

Aplicació gratuïta per Android

Aplicació gratuïta per iOS

Aplicació de pagament per Android

Aplicació de pagament per iOS

Pàgina web oficial de Muffin Knight

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: