MWC: La Generalitat hi destina mig milió d’euros

Compartir

La Generalitat no ha deixat perdre temps a ningú i després de renovar durant quatre anys més ha destinat gairebé mig milió d’euros en potenciar el Mobile World Congress. Per a Barcelona i per a la mateixa fira és una gran injecció que tots veurem recompensada.

La Generalitat ha anunciat que destinarà 0,53 milions d’euros al Mobile World Congress, congrés que ajunta al mateix lloc i dies els qui diuen què passarà el món durant l’any següent, els millors i les més prestigioses empreses del sector.

És un comunicat publicat després de la reunió d’avui dimarts. La Generalitat ha destacat l’impacte positiu que té el congrés en l’economia de la ciutat i la projecció a l’exterior.

Aquesta ajuda la porta en funcionament a través d’Acció, empresa pública depenent de la conselleria d’Empresa i Ocupació. Com tots sabem el Mobile World Congress té previst estar-se a Barcelona pel cap baix fins a finals del 2018.

Nosaltres assistirem tots els dies del Mobile World Congress per a portar-vos tot el que passi dins i fora de la fira en català i per a tots vosaltres, però abans tenim una cita a Las Vegas amb el CES, congrés internacional en el qual en Guillem Alsina, el nostre director, hi assistirà per aportar el millor de cada marca per a vosaltres.

 

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: