NEC i EON Reality presenten solució completa i assequible de projector 3D

Compartir

MaquinariAquest aparell permet que sigui el mateix usuari el qui creï i visualitzi contingut en 3D.

Agències – NEC Display Solutions i EON Reality, el proveïdor líder de programari 3D interactiu, presenten una nova solució per a produir i visualitzar contingut 3D. En comparació amb sistemes 3D convencionals que empren dos projectors i requereixen filtres especials i un tipus de pantalla específic, aquesta tecnologia tan sols necessita un projector habilitat per a 3D com el nou NEC NP216. Aquesta solució interactiva ofereix un potencial massiu per al sector de l’educació, per exemple per a mostrar un cos en les classes d’anatomia, paisatges en geografia, peces de maquinària o arquitectura.

Projector NEC NP210Aquesta solució és particularment atractiva perquè és increïblement fàcil d’instal·lar –tot el que es necessita per a visualitzar contingut tridimensional d’alta qualitat és un projector juntament amb ulleres 3D actives i programari 3D. No cal instal·lar filtres ni pantalles especials. A més, EON Reality ofereix un preu especial per al sector de l’educació sobre les seves solucions de programari (Software EON Studio per a la creació d’un entorn 3D interactiu i el programari EON Icatcher per a la visualització estereoscòpica i la interacció). Això permet a ambdós fabricants reduir de manera significativa el preu de les solucions de projecció en 3D.

El mercat de l’educació porta molt de temps esperant sistemes de projecció 3D interactius assequibles”, va dir Pierre-Julien Barraud, Director de Desenvolupament de Negoci Europeu d’EON Reality. “En combinar els nostres productes de programari amb els darrers projectors NEC, podem oferir a les institucions educatives una solució completa de baix cost que tindrà un impacte incomparable en l’aprenentatge”. Ulf Greiner, Director de Productes per a Projectors Empresarials de NEC Display Solutions, creu que aquesta solució té fins i tot més per oferir, “mitjançant la seva nova tecnologia de baix cost, pretenem dirigir-nos a molts nous mercats on els projectors 3D són molt desitjables però en els que fins a la data el cost ha estat una barrera”.

NED Display Solutions i EON Reality van ensenyar la nova solució de projecció en 3D en el BETT 2010 de Londres (celebrat del 13 al 16 de gener) i ho faran novament a l’ISE 2010 d’Amsterdam (del 2 al 4 de febrer).

Disponibilitat

La gamma de productes 3D de NEC Display Solutions inclourà els models DLP NP115 (abril de 2010) i NP210 (abril de 2010) així com NP216 (maig de 2010), el successor de l’NP215 que disposa de més sortides i entrades d’àudio i una segona entrada per a PC. EON Reality ofereix el programari requerit per a desenvolupar aplicacions 3D interactives. El seu programari inclou EON Studio per tal de crear un entorn 3D interactiu i EON Icatcher per a la visualització estereoscòpica i la interacció. El llibre de text EON addicional mostra als usuaris com crear fàcilment el seu propi contingut 3D i simulacions emprant el programari.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)