Neix elcatalà.info, el cercador basat en Google que prioritza els resultats en la nostra llengua

Compartir

Països CatalansNeix fruït d’una iniciativa privada que aprofita la tecnologia de Google i les capacitats de personalització d’aquest cercador per a pàgines web.

Redacció – Son molts els llocs web que empren les possibilitats de personalització del cercador Google per imprimir la seva imatge als resultats d’una cerca interna en el seu lloc web, i afegir-hi les funcionalitats que considerin oportunes.

Basant-se en aquestes eines ha començat a operar elcatalà.info, un cercador global que opera amb la tecnologia de Google per buscar a tota Internet però prioritzant els resultats en la nostra llengua. La imatge del cercador, en tons vermells i grocs (recordant els colors de la senyera) ha estat personalitzada, i a la seva pàgina es faciliten enllaços als serveis Gmail, Hotmail i la versió catalana de la Wikipedia, la Viquipèdia. També es facilita la possibilitat d’afegir una nova adreça de pàgina web i a personalitzar la interfície del cercador, malgrat que amb un nombre d’opcions molt limitat.

Elcatalà.info s’afegeix així a la gamma de serveis en català que potencien l’ús de la Xarxa de xarxes en la nostra llengua, una de les més vitals a Internet.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)