Neix Nasdaq Private Market

Compartir

Fruit de l’aliança de Nasdaq OMX Group i Sharepost.

Nasdaq Private Market pretén ser una joint venture on les empreses tecnològiques que no cotitzen a la borsa també puguin ser descobertes per inversors i en un futur poder cotitzar en el parquet borsari.

La creació d’aquest nou mercat, que espera estar preparat a finals d’any, i del qual Nasdaq en serà el seu accionista principal, donarà més credibilitat a la compra i venda d’accions d’empreses que no cotitzen, i que va arrancar en el 2009 amb la posada en marxa de plataformes com Sharepost, en la qual s’hi intercanvien títols de Twitter, Pinterest o Dropbox.

Aquest acord arriba després que els Estats Units acabin de modificar la regulació de les petites empreses, l’anomenada Jumpstart Our Business Startups Act. La nova norma permet a qualsevol petita companyia que amplii capital fins a tenir 2.000 accionistes.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: