Netflix no arribarà a l’Estat Espanyol

Compartir

El servei de streaming líder als Estats Units i l’Amèrica Llatina, arriba a Europa però no estarà a Espanya, ja que de moment no entra en els seus plans.

Netflix

Actualment, Netflix està a tota Amèrica del Nord i en 43 països de l’Amèrica Llatina i el Carib. Per a aquest 2012 la previsió de Netflix era desembarcar a Europa i l’Estat Espanyol podria haver estat una bona porta d’entrada però, finalment, no serà així.

Aquest passat mes de gener, Netflix va anunciar el seu desembarcament al Regne Unit i Irlanda, cosa que suposa males notícies per a Espanya, segons Joris Ever, director de comunicacions corporatives de Netflix, el qual va dir “Després de posar en marxa el nostre servici al Regne Unit i Irlanda aturarem el procés d’expansió fins que tornem a aconseguir la rendibilitat global”.

Ever indica que Netflix “mai ha anunciat oficialment plans per a Espanya, i de moment no puc dir res de nou sobre els països que estem analitzant de cara a una possible expansió en el futur”.

Així que de moment, a l’Estat Espanyol, ens quedem sense aquest servei que tant d’èxit està tenint a Amèrica.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Etiquetes: