Nintendo llança app per a mòbils i llançarà nova consola

Compartir

L’app permetrà connectar la consola 3DS a Internet, i la companyia llançarà una nova consola l’any vinent.

Sembla que els rumors sobre el futur de Nintendo s’han començat a materialitzar, i la companyia japonesa es passa als dispositius mòbils amb el llançament d’una app conjuntament amb l’operadora també nipona DoCoMo.

Aquesta app, però, no ​​és de jocs ni res semblant, sinó un pont entre els nostres smartphones i les consoles 3DS per connectar-les a Internet en llocs en els que no hi hagi Wi-Fi.

Aquest pas serà molt senzill: només cal obrir l’aplicació al telèfon intel·ligent i prémer un botó per donar-li accés a Internet a la Nintendo 3DS.

De moment, aquesta app es veurà limitada als terminals Samsung Galaxy S5, Sony Xperia Z2, Aquos Zeta, Arrows NX, i Xperia A2. Així mateix, amb els tablets Xperia Z2 Tablet i Aquos Pad.

D’altra banda, des de fa dies corrien per la Xarxa informacions que apuntaven a que Ninento havia registrat un nou dispositiu, cosa que ara es materialitza.

Després de publicar els resultats financers, el president de Nintendo, Satoru Iwata, va fer oficial que la seva companyia desenvoluparà i llançarà una consola completament nova, com a molt tard l’any vinent. Aquesta consola es dirigirà a països amb economies emergentes en les què la classe mitjana va creixent i té més diners per gastar en la indústria de l’entreteniment.

Iwata va declarar que “volem [a Nintendo] fer noves coses, amb noves idees, enlloc de donar versions més barates del que actualment ja tenim” per afegir que “el balanç entre producte i preu ha de ser elaborat des de zero“. És a dir, que no hi haurà ni WiiU ni 3DS low cost.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: