Nintendo mostra una tecnologia web

Compartir

La companyia mostra una adaptació d’un dels seus jocs més famosos realitzada amb un framework que podria permetre adaptar-lo a la web o a smartphones.

Nintendo va deixar veure a la Passada GDC el joc Mario vs Donkey Kong. Aquest clàssic hauria estat adaptat per a la Nintendo WII U emprant Nintendo Web Framework, és a dir, una tecnologia de desenvolupament basada en WebKit o, el que és el mateix, tecnologia HTML5, CSS o JavaScript que s’utilitza en la gran majoria d’aplicacions web i mòbils.

Les especulacions s’han deixat sentir de seguida: podria ser que Nintendo s’endinsi en el terreny dels mòbils. La mateixa companyia nipona va dir que volia incloure els telèfons intel·ligents en els seus plans futurs, però que no portaria els seus jocs més populars a aquesta plataforma mòbil.

Però la realitat sembla ser una altra: Nintendo va oferir aquesta demo esclusiva per a la GDC per a què els desenvolupadors s’atreveixin a treballar amb la Nintendo WEB Framework, i així potenciar la Nintendo WII U, la qual no ha pogut gaudir de gaire èxit.

Com es va dir des de la històrica companyia dedicada als videojocs, la possibilitat de jocs en dispositius no la descarta i potser aviat digui alguna cosa al respecte.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: