Nintendo promet revolucionar encara m

Compartir

Permet un moviment 1:1 de manera que el que fem en el nostre món físic es trasllada tal qual al videojoc, i ha estat presentat en societat en el certamen E3 de Los Angeles, un dels principals en el món dels videojocs.


Wii MotionPlusRedacció iMàtica – Esperonada pel gran èxit que està tenint la Wii entre els usuaris i que ha permès a la companyia nipona tornar a la pole position de la cursa dels videojocs, Nintendo ha presentat en el marc de l’E3 un nou accessori que promet revolucionar encara més als jugadors habituals gràcies al comandament sense fils de la companyia que és, precisament, el que ha causat furor d’aquesta videoconsola.

I és que la potència gràfica i de processament de la màquina deixen molt a desitjar enfront de gegants com la Xbox360 de Microsoft o la PS3 de Sony, molt millors en aquest aspecte, però el que de veritat ha captivat a les masses d’usuaris ha estat el comandament de joc, sense fils i que permet introduir-se realment en el desenvolupament del videojoc. Així, en un joc de tennis, el comandament es pren i utilitza com si fos la raqueta, mentre que per al Mario Kart existeix un petit aparell que permet utilitzar-lo com si fos el volant d’un cotxe.

El nou dispositiu presentat i que rep el nom de Wii MotionPlus s’acobla al comandament de la Wii i refina la capacitat dels sensors, transmetent el moviment al joc en una relació 1:1. això significa que si movem el nostre braç mig metre cap endavant, el nostre personatge en el joc mourà el seu braç mig metre cap endavant.

De moment, la multinacional japonesa no ha revelat més detalls tècnics, el preu o com serà la seva distribució, però sense cap mena de dubte això agradarà i molt als actuals usuaris d’aquesta innovadora videoconsola.

Guillem Alsina