Nokia aclareix alguns dels rumors actuals

Compartir

Stephen Elop surt a l’encontre dels insistents rumors de compra per part de Microsoft a més de comentar l’adquisició de Smarterphone.

Stephen Elop a la passada Nokia World. Imatge cortesia de Nokia

Stephen Elop a la passada Nokia World. Imatge cortesia de Nokia

En una recent entrevista concedida a la revista PC Magazine, Stephen Elop -CEO de Nokia- ha confirmat i ha desmentit moltes coses. El més important que ha desmentit ha estat que la companyia que dirigeix no està a la venda, i que els rumors sobre la possible compra per part de Microsoft són fruit d’algunes persona que, a falta de notícies importants, treuen rumors del no-res.

També se li ha preguntat sobre la nova adquisició del sistema operatiu Smarterphone, i si aquest seria el substitut de l’S40. Elop ha respost que, de moment, no tenen prevista la substitució de l’S40, ja que és una plataforma que segueix una inversió significativa i s’estan fent dispositius més i més intel·ligents, pel que l’S40 encara no és mort.

Elop també ha comentat la feina que es va fer amb el Lumia 900 per tal que fos un terminal competitiu; PC Magazine li ha preguntat què podríem esperar de Nokia en el Mobile World Congress, i Elop no ha dit res interessant, només que l’empresa està evolucionant ràpidament i amb el llançament a l’octubre dels Lumia i el seu desembarcament als EEUU, aquest gener els anuncis són cop vegada més freqüents.

La resta de l’entrevista, a PC Magazine.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: