Nokia adquireix un nou sistema operatiu

Compartir

Els finlandesos es fan amb Smarterphone, un sistema que podrien adaptar a Symbian.

Stephen Elop a la passada Nokia World. Imatge cortesia de Nokia

Stephen Elop a la passada Nokia World. Imatge cortesia de Nokia

Nokia ha adquirit per uns 8,3 milions de dòlars l’empresa Smarterphone. Aquesta, amb base a Noruega, és la creadora d’un sistema operatiu que permet que els telèfons bàsics que no siguin un smartphone, tinguin característiques d’un d’aquests terminals avançats o “telèfons intel·ligents”.

L’adquisició d’aquest sistema operatiu per part de Nokia dóna per pensar que podria encaixar-lo d’alguna manera amb Symbian, ja que aquest té una bona posició en el mercat de dispositius de gamma baixa.

Aquest moviment de Nokia també pot fer pensar que amb Windows Phone no hi ha gaire futur, ja que Android i iOS són els dominadors, i pensarien a invertir en el mercat de mòbils bàsics on els finlandesos continuen sent els reis.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: