Nokia comptarà amb presència paral·lela al Mobile World Congress

Compartir

Mobile World Congress 2010En dependències properes al recinte firal de Barcelona, Nokia disposarà d’un espai de concepció molt allunyada als tradicionals estands, tal i com la multinacional havia afirmat amb anterioritat responent als que deien que havia abandonat el congrés.

Redacció – La companyia finlandesa ha acabat de definir la seva presència en el congrés mundial de telefonia mòbil que es celebrarà a Barcelona entre els dies 15 i 18 de febrer d’enguany. Si inicialment s’havia rumorejat a la Xarxa de xarxes sobre un abandonament total de la fira per part de la multinacional finlandesa, aquesta va desmentir a posteriori tals afirmacions indicant que l’única cosa que no tindrà serà estand propi dins de l’exposició, però que organitzarà roda de premsa i prendrà part en altres esdeveniments organitzats per la GSM Association en el marc del congrés.

Nokia sembla haver reconsiderat parcialment disposar d’una presència física en el Mobile World Congress, perquè comptarà amb un espai representatiu a la ciutat comtal durant els dos primers dies de celebració del congrés (dilluns 15 i dimarts 16), malgrat que serà un espai alternatiu situat a l’edifici de l’ONCE, a pocs metres del recinte firal.

La filosofia amb la què es construirà aquest espai presencial de Nokia serà la de relax i networking, facilitant als assistents un lloc en el qual poder descansar, recuperar les forces i xerrar distesament amb els representants de Nokia i altres assistents a l’esdeveniment.

L’estratègia del gegant finlandès li permetrà reduir despeses en un any de crisi.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)