Nokia Diagnostics, comprova que el teu telèfon funciona bé

Compartir

NokiaPermet identificar problemes amb la cobertura del telèfon, la seva connexió a Internet o la càrrega de la bateria entre d’altres. Encara es troba en fase de desenvolupament.

Nokia DiagnosticsRedacció – Un gran nombre d’usuaris confien en els terminals de la finlandesa Nokia per accedir a les grans possibilitats que els ofereix el món de la telefonia mòbil. Tot i això -i és quelcom que passa amb qualsevol aparell electrònic- en qualsevol moment alguna cosa pot funcionar malament. Per tal de detectar possibles problemes amb determinades funcionalitats del nostre telèfon, Nokia ha publicat a través del seu Beta Labs una utilitat que permet analitzar i detectar problemes amb el nostre telèfon.

Nokia Diagnostics es troba disponible per als models 5230, 5530, 5800, N97, N97 Mini i X6, i inclou eines per a diagnosticar problemes de cobertura, connexió a Internet, càrrega de bateria, saber si està activat el roaming, identificar la nostra operadora o mesurar la intensitat del senyal entre d’altres.

La descàrrega de Nokia Diagnostics és gratuïta, necessitant només disposar d’un compte Nokia, quelcom que es pot aconseguir des del mateix lloc de Nokia Labs. Aquells usuaris que disposin de compte a OVI podran usar el seu mateix nom d’usuari i contrasenya.

Abans d’emprar aquesta utilitat hem de tenir en compte que encara es troba en fase de desenvolupament (i, de fet, ha estat publicada com a beta), pel que el seu funcionament pot no ser del tot correcte.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)