Nokia estaria interessada en Alcatel-Lucent

Compartir

Un cop venuda la seva divisió de fabricació de terminals a Microsoft, el que queda de la companyia finlandesa després d’absorbir la part de Nokia-Siemens que no estava en el seu poder, estudia ara estrènyer llaços amb Alcatel-Lucent.

Segons informa el rotatiu en línia MarketWatch, dedicat al camp financer, Nokia està discutint de manera interna arribar a algun tipus d’acord amb la franco-nord-americana Alcatel-Lucent, ja sigui una joint venture o, directament, l’adquisició d’aquesta.

A principis d’aquest passat mes de juliol, Nokia adquiria la part que estava en mans de Siemens de la joint venture que tenia amb l’alemanya per treballar en l’àmbit de les infraestructures de comunicacions.

Més recentment, la finlandesa venia el seu negoci de fabricació de terminals a Microsoft, de manera que la direcció que prenia com a empresa era la de dedicar-se en exclusiva a l’àmbit de les infraestructures, i és en aquesta línia que ara podria estar interessada en sumar esforços amb Alcatel-Lucent.

Per la seva banda, la companyia francesa és el resultat de la fusió entre la divisió d’infraestructures d’Alcatel, i la nord-americana Lucent Technologies, amb seu social a París i treballant des del 2006.

De moment, i segons afirma MarketWatch sense explicitar les fonts en què s’ha basat, les discussions s’estan donant només a nivell intern de Nokia, però sense haver parlat encara amb Alcatel-Lucent.

En contra de l’operació es cita l’estat de la companyia francesa, molt tocada en el mercat, així com el fet que el govern francès posseeixi un 3,6% de les accions d’Alcatel-Lucent. Nokia no seria l’única interessada en fer-se amb aquesta, i en la lluita també hi podria ser la canadenca Juniper Networks, segons algunes fonts.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: