Nokia Lumia 1020, el nostre millor “Rendiment Multimèdia” del 2013

Compartir

El Nokia Lumia 1020 adopta unes qualitats úniques en fotografia i gravació de vídeo, marcant la diferència amb la resta de productes del mercat.

Nokia Lumia 1020

Barcelona – 27 de desembre del 2013 – El Mur Tecnològic, mitjà especialitzat en anàlisis (reviews) de smartphones, ha decidit concedir al Nokia Lumia 1020, smartphone amb sistema operatiu Windows Phone, el seu reconeixement anual en la categoria “Rendiment Multimèdia” 2013, sobre la base de les proves de producte de telefonia realitzades entre l’1 de gener i el 31 de desembre del 2013. Els paràmetres que s’inclouen en aquesta categoria són la reproducció de vídeo/àudio, captura fotogràfica i gravació de vídeo.

El Nokia Lumia 1020 és un dels nostres productes recomanats, que adopta unes qualitats úniques en fotografia i gravació de vídeo, marcant la diferència amb la resta de productes del mercat: l’únic en oferir un sensor d’imatge de 41MP, podent-se obtenir fotografies de fins a 38MP i practicar  zoom lossless de gran abast. L’òptica Carl Zeiss d’aquest smartphone també ofereix una gran sensibilitat en escenes amb poca llum.

El Lumia 1020 és igualment excel·lent a l’hora de reproduir música, a una gran qualitat d’àudio, i reproduir vídeo digital amb un baix consum energètic. Aquest smartphone, a més, compta amb un acurat disseny i qualitats úniques en el seu ús com a GPS amb mapes offline.

Anàlisi en vídeo del nostre especialista (en castellà)

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: