Nokia Lumia 805, la sorpresa del MWC

Compartir

 Nou disseny per al nou model de Nokia amb l’ajuda segura de Microsoft per ampliar encara a més la seva gamma de Windows Phone i anar encara a més en el mercat dels terminals.

El Mobile World Congress arriba d’aquí una setmana, de fet ja estem preparats per començar l’aventura. Cada any és nou des de el primer moment. Nokia, que torna al MWC, vol coronar-se com el millor retorn al Congrés i poder marxar amb el cap ben alt després de l’aposta de l’empresa en els terminals i la fusió amb Microsoft.

Amb el nom filtrat de Nokia Lumia 805, a través del bloc de PoketNow i del bloc de la pàgina web xinesa baidu. El disseny ens recorda el Nokia X7, un terminal pensat per aprofitar-lo en els temps lliures per jugar, escoltar música i veure pel·lícules, doncs s’assemblen moltíssim.

Detalls del Nokia Lumia 805

A més a més de les imatges filtrades pel bloc xinès de Baidu, també han revelat algunes característiques del terminal com ara que tindrà una pantalla de 3,9 polzades WVGA, una memòria interna de 16 GB, bateria de 1450mAh i una càmera Carl Zeiss de doble flaix led amb 12 mpx. A més d’incorporar l’última versió de Windows Phone.

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: