Nokia no opta per Android

Compartir

Els rumors apuntaven a un canvi de sistema operatiu per a la companyia finlandesa.

D’ençà que Nokia va deixar de banda el seu sistema Symbian i va adoptar Windows Phone en els seus dispositius després d’una aliança amb Microsoft, l’acceptació d’aquests dispositius per part dels usuaris no ha estat tan alta com s’esperava.

Mentre patia greus pèrdues, ha circulat el rumor que Nokia hauria pogut sospesar passar-se a Android com a Pla B per si Windows Phone no sortís com estava previst. Doncs bé, Doug Dawson -responsable de relacions amb els mitjans a Nokia- ha declarat en el seu twitter que “és el moment de posar fi a aquests rumors” i “la nostra recentment publicada oferta de treball està relacionada amb el suport per als nostres mapes HERE en altres plataformes, incloent-hi iOS i Android”.

En resum, que les possibilitats de veure algun dispositiu Nokia amb Android són més aviat escasses.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: