Nokia ofereix un botó Facebook o WhatsApp en el seu nou Asha 210

Compartir

L’aplicació de missatgeria a la qual tindrà accés aquest botó especial variarà entre la xarxa social i el servei de missatgeria instantània per a mòbils depenent del mercat en el qual sigui venut.

Nokia Asha 210. Es pot apreciar el botó extra, en aquests exemplars dedicat a WhatsApp

Nokia Asha 210. Es pot apreciar el botó extra, en aquests exemplars dedicat a WhatsApp

La multinacional finlandesa presentava recentment el seu nou Asha 210, un terminal simple funcionant sota el sistema Series 40, en format monobloc amb pantalla de 2,4” i teclat QWERTY físic a sota d’aquesta. Un terminal pensat per a aquells usuaris que no volen gastar-se els diners en un smartphone que potser no aprofitarien però que al mateix temps volen gaudir de certes aplicacions disponibles per als telèfons més avançats.

Dues d’aquestes són Facebook i WhatsApp i, prenent l’exemple del que va fer HTC amb el ChaChaCha en incloure un botó d’accés directe a Facebook, Nokia també ha inclòs un botó de més en l’Asha 210. Però la comesa d’aquest variarà segons el mercat en el qual sigui venut el terminal: mentre que a Europa accedirà directament al client de missatgeria de Facebook, en els mercats d’Àsia-Pacífic, Orient Mitjà i Àfrica, el botó extra donarà accés directe a WhatsApp, el reeixit servei de missatgeria instantània entre telèfons mòbils.

Malgrat que Nokia continua gaudint de gran èxit en els mercats emergents i entre els usuaris que no volen o no es poden permetre un smartphone amb Windows Phone o una altra plataforma, Samsung comença a trepitjar-li els talons en el camp dels terminals més senzills.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: