Nokia podria tenir un pla B per si falla Windows Phone

Compartir

Els finlandesos no recorrerien novament a Symbian -una plataforma amb data caducitat-, malgrat que si podrien girar la vista cap enrere. Oficialment, no es sap res del cert tret per les declaracions d’un alt directiu a un rotatiu finlandès.

Risto Siilasmaa, el directiu de Nokia que ha apuntat l'existència d'un "pla B" per a l'empresa

Risto Siilasmaa, el directiu de Nokia que ha apuntat l’existència d’un “pla B” per a l’empresa

Les declaracions de Risto Siilasmaa, President de la Junta Directiva de Nokia, al rotatiu finlandès Yle, han donat molt per parlar: segons Siilasmaa, el fabricant finlandès té un pla B per al cas en què l’aposta per Windows Phone 8 no doni el resultat desitjat. Siilasmaa no ha donat detalls d’aquest pla, la qual cosa ha fet que la rumorologia comenci a proliferar.

El directiu, que també és cofundador de la companyia de seguretat F-Secure, va lloar la gestió de Stephen Elop, considerant que és transparent i bona, amb mesures necessàries. També va deixar clar que el negoci de Nokia no es basa exclusivament en els terminals, en el maquinari, disposant també de divisions com la de serveis de geolocalització, la joint-venture amb Siemens en el terreny de les xarxes per a operadores, i un extens catàleg de patents.

Si bé Siilasmaa no va donar cap indici de en què pot consistir el pla B de la companyia, els forts rumors apunten que Meltemi aniria orientat a terminals assequibles i que MeeGo s’està actualitzant a l’ombra. Intentar un renaixement de Symbian sembla que no entra en les travesses de ningú.

Tot i així, el mateix Siilasmaa lloa Windows Phone i espera que en un parell d’anys s’estigui barallant de tu a tu amb Android i iOS.

Tenir una bala a la recambra per si de cas mai sobra, oi?

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: