Nokia: roda de premsa sorpresa?

Compartir

El fabricant finlandès comptarà amb una roda de premsa que prèviament no havíem vist programada. Tindrem alguna notícia bomba?

Microsoft i Nokia

Demà dilluns dia 9 és el dia que l’organització del Consumer Electronics Show ha volgut dedicar especialment a la premsa convocada a Las Vegas, amb esdeveniments tan importants com la keynote de Steve Ballmer, CEO de Microsoft. Però, un esdeveniment del què un servidor no en tenia notícia prèvia ha despertat la meva curiositat: una roda de premsa de Nokia prevista per a les tres de la tarda.

És possible que, davant de la veritable allau de convocatòries per a la fira que està caient, m’hagi pogut passar per alt, o aquesta hagi estat inclosa en el calendari més a darrera hora però, tot i això, m’estranya no haver rebut més informació al respecte i/o la convocatòria a la meva bústia de correu.

I no és que ho digui perquè pensi que m’han d’informar a mi específicament (al cap i a la fi, jo sóc un més dels molts milers de periodistes convocats a l’esdeveniment), si no que crec que una informació així m’hauria d’haver arribat des de la mateixa companyia d’Espoo. Al cap i a la fi, en el moment que està travessant, necessita a la premsa més que mai.

Encara que no es veu del tot bé, es pot apreciar la convocatòria de Nokia en aquest rètol que hi havia a la zona de premsa del CES

Encara que no es veu del tot bé, es pot apreciar la convocatòria de Nokia en aquest rètol que hi havia a la zona de premsa del CES

El que sí que sé és que després de rebre fa algunes setmanes el llistat de les conferències de premsa, aquesta no constava. I m’ho vaig repassar diverses vegades per assegurar-me de no perdre’m res, una veritable missió impossible en un esdeveniment com el CES.

Així doncs, he de pressuposar que la convocatòria de Nokia respon a una cosa de més última hora. Potser alguna notícia no prevista per a anunciar? Potser la compra per Microsoft?

Demà ho sabrem.

 

Copyright (c) 2012 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: