Nokia tanca la botiga de la Xina

Compartir

Era la més gran que la companyia finlandesa tenia en el món.

Nokia va tancar la botiga més gran que tenia a la Xina, i ho va fer el passat 1 d’abril. Mal dia, perquè va coincidir amb la celebració de l’April Fool’s Day i la notícia va passar molt desapercebuda, fou rebuda com una broma més.

Els motius del tancament de la botiga són molt lògics: l’aliança amb Microsoft no ha caigut gaire bé als consumidors xinesos, i les vendes han baixat fins a un 79% en el darrer any, una xifra gens menyspreable, i menys tenint en compte la dimensió del mercat xinès i les seves possibilitats de futur. En canvi, companyies com Apple han generat molta acceptació ja que producte que llancen els de Cupertino, cues que generen.

La Xina és un mercat emergent i, no fa gaire, Nokia tenia ple domini d’ell gràcies als terminals de l’extint sistema Symbian, el qual era de fàcil maneig i gaudia de gran acceptació entre els consumidors xinesos.

Així i tot, aquest tancament suposa la reducció de despeses i pèrdues.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: