Nokia té nou CEO

Compartir

Elop se’n va com a Vicepresident de Microsoft, i Nokia nomena nou CEO.

Fa unes setmanes es va fer oficial la compra de Nokia per part de Microsoft. Això suposava que el fins ara CEO de Nokia, Stephen Elop, passés a formar part de la directiva de Microsoft i, per tant, la finlandesa es quedés sense màxim dirigent.

Nokia havia nomenat Risto Siilasmaa com a CEO interí, i ara ha anunciat que Rajeev Suri n’és el nou CEO.

Rajeev Suri

Rajeev Suri

Suri porta a la companyia d’Espoo des del 1995 havent-se fet càrrec de la divisió Nokia Solucions i Networks el 2009. Ara, com a CEO, tindrà la tasca de reconduir el negoci després de l’acord amb Microsoft.

En un comunicat, Siilasmaa ha indicat que “a mesura que a Nokia s’hi obre un nou capítol, la Junta i jo estem segurs que Rajeev és la persona adequada per dur la companyia cap endavant. En aquests anys ha demostrat una claredat estratègica, disciplina i grans resultats que impulsaran la nostra innovació“. Nokia es centra en tres àrees: xarxes, tecnologia de mapes i R+D.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: