Nokia torna als orígens amb el Nokia 109

Compartir

La companyia finlandesa ha llançat un mòbil amb el ja gairebé extingit Symbian S40.

El Nokia 109

El Nokia 109

El Nokia 109 disposa d’una pantalla de 1,8 polzades amb 128×160 píxels de resolució, funciona en GSM i EDGE, disposa de sintonitzador de ràdio FM i ranura per a microSD. La bateria té una durada estimada d’uns 33 dies en repòs.

Amb 77 grams de pes, aquest terminal es podrà connectar a Internet amb l’Xpress Browser i podrà accedir a algunes aplicacions socials com Facebook i Twitter. El seu cost serà d’uns 42 dòlars aproximadament.

Al respecte del seu llançament, des de Nokia han comentat el següent a través del seu blog oficial: “Posem aquest mòbil en context. Com a lector de Nokia Conversations, molt possiblement sigues un coneixedor dels telèfons, un expert que ens exigeix que tot, des de NFC fins a LTE i OIS, es trobi en el teu proper smartphone. Però, per descomptat, cadascú és diferent, i nosaltres pensem en tota aquesta gent que coneixem i que no vol res d’aquestes coses en els seus telèfons i, sobretot, no vol pagar l’extra que aquestes funcions representen“.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: