Nokia ven patents a una empresa italiana

Compartir

Sisvel internacional s’adjudica unes 450 patents de Nokia. Sembla encara més evident la fusió o compra per part de Microsoft de tot Nokia.

Una participant de la Nokia World 2011

Una participant de la Nokia World 2011

En el marc del CES 2012 s’han fet molts negocis, i Nokia no s’ha quedat enrere, malgrat que les notícies relacionades amb aquesta empresa no han acabat sent la seva tan rumorejada absorció per part de Microsoft.

Els finlandesos han venut a l’empresa Sisvel Internacional un total de 47 famílies de patents, és a dir, unes 450 en total segons una nota de premsa de la mateixa Sisvel. Dins d’aquest paquet de patents estan les relacionades amb tecnologies sense fils i d’optimització de vídeo. L’operació, de la qual se’n desconeixen els termes financers, podria servir per al presumpte pla de Sisvel relacionat amb la construcció d’un consorci de patents.

Amb aquest panorama, Nokia es reafirma com un dels combatents en la guerra de patents que lliuren Apple, Microsoft, Samsung, Google i Ericsson entre moltes altres companyies, les quals es barallen pels drets de desenvolupaments i innovacions del món tecnològic.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: