Nou Norton Tablet Security protegeix de pèrdues, robatori i amenaces online

Compartir

Norton de Symantec ha anunciat la disponibilitat de Norton Tablet Security i noves actualitzacions per a Norton Mobile Security, incloent-hi una nova eina anomenada “Scream” que ajuda als usuaris a trobar amb rapidesa els seus mòbils extraviats o robats. Ambdues ofertes per a la plataforma Android, amb suport de la iniciativa Norton Everywhere, estenen l’experiència en tecnologia i seguretat de Norton per a protegir als consumidors allà on sigui que vagin, sense importar el terminal o la plataforma que emprin.

Seguretat multidispositiu de Norton

Nota de premsa – “Amb els smartphones d’avui en dia, l’usuari s’arrisca a perdre molt més que la informació dels seus contactes si el seu terminal es perd o és robat: accés al seu correu electrònic, xarxes socials, institucions financeres o fins i tot veure exposades les seves fotos o vídeos personals, com els ha passat a diverses celebritats”, afirma Dave Cole, vicepresident de productes mòbils de Norton. “Donats els riscos, els consumidors estan cada cop més motivats per a protegir les seves vides mòbils. Norton Tablet Security i Norton Mobile Security proporcionen protecció tant física com contra amenaces online des d’una de les marques més confiables en seguretat”.

Norton Tablet Security

Disponible a través de socis distribuïdors, aquesta nova oferta està dissenyada específicament per a tauletes Android, per tal de protegir el terminal així com la privacitat i les dades importants de l’usuari en cas de pèrdua, robatori, virus o altres amenaces a través de les següents prestacions:

Antirobatori basat en la web – Després d’accedir a través del navegador, els usuaris poden usar prestacions antirobatori que inclouen l’habilitat de bloquejar de manera remota el terminal extraviat o robat, prevenint el robatori de la informació. Els usuaris també poden afegir un missatge per defecte o personalitzat de “terminal perdut” a la pantalla bloquejada. Una tauleta robada o perduda també pot ser localitzada en un mapa que mostra la més recent localització del terminal. Per a aquells que volen saber en possessió de qui es troba el seu terminal, l’eina “Sneak Peek” pren una foto de manera remota emprant la càmera frontal de la tauleta i la puja al lloc antirobatori que emmagatzema i mostra les fotos més recents.

Anti programari maliciós – Escaneja de manera automàtica totes les apps i actualitzacions d’apps descarregades en el terminal mòbil i targes SD a la cerca d’amenaces.

Protecció web – La tecnologia Safe Web de Norton alerta contra llocs fraudulents o maliciosos protegint el terminal del contingut a què s’accedeix o es descarrega a través de xarxes mòbils i connexions Wi-Fi, sense interrupcions ni pèrdua de velocitat.

Mobile Security de Norton

També disponible a través de socis i distribuïdors a partir d’avui, aquesta actualització mòbil ofereix ara noves funcions antirobatòries basades en la web i “Scream” que permet als usuaris enviar un text al seu telèfon extraviat per tal d’activar una alarma de manera remota, ajudant-los a localitzar el terminal. Els usuaris que ja han comprat la versió de Norton Mobile Security rebran aquestes noves prestacions a través de la seva subscripció actual:

Prestacions antirobatòries basades en SMS – A més de la funció del localitzador “Scream” els usuaris podran localitzar, bloquejar i esborrar el seu terminal a través de comandes SMS. També podran crear una llista de coneguts, especificant els contactes confiables (com ara amics o família) que poden enviar un codi antibloqueig a través dels seus telèfons.

Prestacions antirobatòries basades en la web – els usuaris podran localitzar de manera remota el seu terminal a través del portal antitheft.norton.com. La prestació basada en la web “Lost Notice” permet als usuaris enviar un missatge visible a la pantalla del mòbil per a què sigui vist per qui trobi el terminal i l’amo pugui realitzar les gestions necessàries per a recuperar-lo. Norton Mobile Security també inclou la funció “Sneak Peek” que de manera remota pren una foto usant la càmera del terminal i puja la fotografia a la pàgina antirobatori.

Prestacions de privacitat – Protegeix la informació personal de phishing i permet als usuaris evitar comunicacions no desitjades. Els usuaris poden navegar fora de perill mentre la tecnologia Safe Web de Norton envia alertes sobre pàgines fraudulentes o malicioses, protegint el terminal mòbil de l’accés o descàrrega de continguts fraudulents a través de connexions mòbils o Wi-Fi, sense pèrdua de velocitat o interrupcions. A més, permet als usuaris bloquejar trucades o missatges de text de números de telèfon i persones específiques.

Anti programari maliciosos – Escaneja de manera automàtica totes les apps i actualitzacions d’apps descarregades en el terminal mòbil i targes SD a la cerca d’amenaces.

Preu, disponibilitat i compatibilitat

Norton Tablet Security està disponible a l’Estat Espanyol a un preu recomanat de venda al públic de 39,90 euros, que ofereix un any de protecció. Està disponible en els següents idiomes: anglès nord-americà, alemany, espanyol, japonès, coreà, xinès tradicional, xinès simplificat i portuguès de Brasil.

Norton Mobile Security està disponible a l’Estat Espanyol a un preu recomanat de venda al públic de 29,90 euros, que ofereix un any de protecció. Està disponible en els mateixos idiomes que la versió per a tablets.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: