Nou exemplar de rellotge ‘intel·ligent’

Compartir

La seva campanya de crowdfunding ha recaptat ja prop de sis milions de dòlars.

Pebble E-Paper Watch

Pebble E-Paper Watch

Si alguna cosa ens han deixat clares les darreres fires tecnològiques (CES i Mobile World Congress) és la tendència a incloure microxips, un sistema operatiu ‘lleuger’ amb possibilitat d’executar apps, i un sistema de comunicacions sense fils en tota mena d’aparells, des de sabatilles esportives (Nike + iPod) fins a cotxes (Ford B-Max presentat en el MWC) passant per rellotges de polsera. Bons exemples d’aquesta darrera categoria són l’I’m Watch, de disseny italià, i el Motoactv de Motorola.

En general, el futur dels rellotges de polsera ‘intel·ligents’ sembla marcat per dos camins no necessàriament excloents: d’una banda, l’e-health, monitoritzant constants vitals i recopilant dades procedents de pràctiques esportives, i d’altra banda la connexió amb el nostre smartphone per servir a mode de complement a aquest informant sobre qui truca, permetent veure els missatges de text o de correu que rebem, o bé mostrant la nostra agenda, tot això sense necessitar treure el terminal de la nostra butxaca.

El Pebble E-Paper Watch entra en aquesta darrera categoria, permetent la seva sincronització amb un smartphone equipat amb Android 2.3 o amb iOS 5.

El seu gran èxit és haver organitzat un projecte de crowdfunding per costejar la fabricació dels rellotges i haver reunit amb aquest gairebé sis milions de dòlars.

El Pebble E-Paper permetrà calcular distàncies recorregudes, connectar-se a diferents aplicacions de música (iTunes, Spotify, …), i mostrar diferents aspectes com a rellotge.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: