Nou èxit d’Apple: venuts més d’un milió d’iPhone 3G S en tres dies

Compartir

AppleLa versió 3.0 de l’iPhone OS, llançada paral·lelament i que corregeix diverses errades de base de les versions anteriors, també aconsegueix un gran èxit amb sis milions de descàrregues en tan sols cinc dies.

El nou iPhone 3G SRedacció – A ningú sorprenen ja els nombres escandalosos quan parlem en termes de mesurar l’èxit dels productes llançats per Apple; valgui com a exemple d’això els recents onze milions de descàrregues en només tres dies que ha tingut Safari 4, la darrera versió del navegador web de la companyia de Steve Jobs. Aquest cop es tracta del nou model d’iPhone, el telèfon mòbil d’Apple, que ha aconseguit un milió de vendes en els tres primers dies de disponibilitat.

L’iPhone s’ha convertit d’ençà del llançament del seu primer model ara fa dos anys, en una icona de la cultura popular del nou mil·lenni juntament amb l’iPod i, en general, qualsevol disseny d’ordinador d’Apple, sempre un referent pel què fa a disseny i funcionalitat. L’èxit de base de l’iPhone va emmascarar algunes de les seves debilitats com ara la impossibilitat de copiar i enganxar entre algunes aplicacions o gestionar missatges MMS, problemes que no han estat esmenats fins a la versió 3.0 del seu sistema operatiu, llançada al mateix temps que la tercera generació del telèfon (i a la qual equipa) i que ha aconseguit sis milions de descàrregues en els primers cinc dies de disponibilitat.

Steve Jobs s’ha referit al gran èxit de l’iPhone 3G S en les seves primeres declaracions públiques que han transcendit als mitjans després de la seva retirada temporal, el què fa preveure una ràpida reincorporació del fundador de la companyia al seu lloc de direcció.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)