ACTUALITZEM: Facebook actualitza la versió d’Android

Compartir

Després de que els usuaris critiquessin i molt a Facebook per deixar de banda la plataforma del robot verd, sembla mentida però s’apropen canvis en l’aplicació de la xarxa social més utilitzada del mercat.

Ara que per Palo Alto, a les oficines de Facebook, ja han presentat l’aplicació per a iPad, sembla que per fi es centren en la plataforma verda. Android que ha estat el gran marginat durant temps per Facebook, sembla que ara és el punt de mira de l’empresa de Mark Zuckerberg.

Sabem que tot és un rumor, però la noticia era tan esperada que, com diuen, una imatge val més que mil paraules. Facebook per fi obre la porta d’Android i esperem que per a terminals i tablets, ja que estan en un nivell molt alt per competir amb iOS, sobretot.

El nom de la versió en prova de Facebook és Katana, la versió 1.8 en concret. També s’espera una integració amb la recent compra de Gowalla sobre cheks com Foursquare.

Què n’espereu vosaltres de la renovació de l’aplicació de Facebook per Android? Nosaltres moltíssim. Però ens interessa saber si la feu servir o simplement no teniu Facebook!

Actualització:

Com avançàvem al matí, Facebook no s’ha fet esperar i les filtracions han estat certes. L’hem clavat! Aqui teniu l’actualització de Facebook a l’Android Market! S’assembla moltíssim a l’aplicació per a iOS. La pregunta és també és per tablets l’actualització?

Font: Engadget

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: