Nou iPad, una manera de reinventar-se

Compartir

Apple acaba de presentar el nou iPad. La renovació del tablet amb la poma mossegada fa tremolar i molt a tots els fabricants i directius de Google amb el sistema Android.

Ha començat la presentació del nou producte d’Apple recordant la era Post-PC. L’iPod, l’iPhone i l’iPad. Apple per sort ha estat la primera en treure els dispositius i ha encertat l’entrada i l’acceptació del mercat.

Xifres impressionants amb la visita de més de 110 milions de clients o visitants a les botigues d’Apple arreu del món. 315 milions de dispositius amb iOS. 62 milions de benefici en el quart trimestre de 2011 i Siri, més de 585.000 aplicacions i jocs disponibles a l’App Store, apareix Siri a l’escenari.

Siri arribarà a Japó avui mateix amb la sortida internacional de la versió 5.1 d’iOS per a tots els dispositius d’Apple.

El nou iPad ha estat presentat amb Retina Display i una resolució de 2048×1536. 3,1 milions de píxels, ah! i per els que s’esperaven un iPad sense botó, mentida, el porta integrat!

Incorpora la càmera de 5 megapíxels darrere, la mateixa càmera que el seu germà iPhone 4S. Grabació de 1080p amb el nou iDispositiu, el nou processador A5X, detecció de cares, autofocus, estabilització de la imatge..

Incorpora també un nou botó al teclat, un micròfon i suporta l’idioma natiu, Anglès Australià, Francés, Alemany i Japonés.

Amb l’arribada de les noves tecnologies i antenes l’iPad bé preparat per suportar la nova, 4G LTE. Incorpora la possibilitat de fer HotSpot des de l’iPad als nostres dispositius.

Incorpora la bateria de 10 hores dintre del nou iPad.

Els preus que sortirà l’iPad són:

499€ el de 16GB

599€ el de 32GB

699€ el de 64GB

I si el volem amb 4G el mateix però amb 629€, 729€ i 829€. Sortirà a la venta internacionalment el 16 de març i des de ja podem fer la pre-reserva, Espanya està dintre dels països per poder fer la pre-reserva.

 

Disponibilitat a Espanya diferent que a Estats Units, el 23 de març i amb colors blanc i negre, però la gran incògnita, el NOM!

Estem redactant, actualitza la pàgina o segueix el hastag al Twitter #keyCat

Font de les imatges – Engadget

Informació – Apple, Nou iPad

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: