Nou iPhone 5C de 8 GB… però només per a alguns països

Compartir

Gran Bretanya, Austràlia o la Xina són alguns dels mercats que han començat a vendre avui mateix el nou terminal, que no ha estat anunciat ni presentat oficialment.

Ahir dilluns a la tarda va començar a circular el rumor de la posada a la venda, avui dimarts a primera hora, d’una versió de l’iPhone 5C amb 8 GB.d’emmagatzematge intern que, efectivament, es pot trobar ja en els mercats britànic, francès, alemany, australià i xinès a través de les respectives botigues en línia de la companyia de Cupertino.

El nou iPhone 5C només difereix de la resta dels models 5C en l’espai d’emmagatzematge intern, de 8 GB, la meitat que el model més senzill d’aquesta gamma existent fins al moment, de 16 GB. També el preu difereix, essent l’iPhone de la seva generació més barat fins a la data: 559 euros (preu a França) lliure.

Es desconeix el motiu del llançament, del qual no hi ha hagut cap comunicat oficial, fins i tot en els mercats als quals ha arribat segons hem pogut constatar en les seccions de premsa dels llocs web corresponents.

Tampoc s’ha donat a conèixer si arribarà en el futur a altres països, tot i que de donar-se aquesta circumstància, és de preveure que es faria de la mateixa manera, silenciosament.

L'iPhone 5C de 8 GB. disponible a la botiga en línia britànica

L’iPhone 5C de 8 GB. disponible a la botiga en línia britànica (clic per engrandir)

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: