Nou port? til d’Asus amb xip AMD arrenca en vuit segons

Compartir

Asus ha presentat el F5Z, el nou portàtil basat en processadors mòbils AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core, i gràfics ATI Radeon HD 3000, i que està equipat amb Express Gate, un sistema que permet accés instantani a Internet, reproductor de música, visualització de fotos, missatgeria i Skype, està disponible a Espanya a un preu de 719 euros.


Nota de premsa – Estalvia temps. Asus llança al mercat el seu nou portàtil basat en el processador mòbil AMD Turion™ X2 Ultra Dual-Core i gràfics ATI Radeon HD 3000. Carregat amb una nova plataforma, el F5Z arrenca en 8 segons, opera amb una bateria que dura més, i ofereix millor sistema de processat de vídeo i imatge i major rendiment visual.

El nou portàtil AMD d’Asus incorpora ara Express Gate, un sistema addicional que permet una arrencada ultra ràpida per accedir al servidor i que es començarà a incloure en totes les plaques base i en gran part dels portàtils de d’Asus. Express Gate suposarà accés instantani a Internet, al reproductor de música, visualització de fotos, missatgeria i Skype al moment. Ara els usuaris poden enviar un correu electrònic a l’últim minut abans de sortir de la feina, buscar a la web o trobar a amics i familiars via Messenger instantani en tan sols un clic.

A més, compta amb la pantalla ampla de 15.4” del F5Z, una prestació que millora la informàtica mòbil, i l’entreteniment. Amb una webcam integrada d’alta resolució i connexió sense fils, permet la videoconferència des de qualsevol lloc, sense necessitat d’aparatosos cables ni exteriors. Incorporada amb el motor exclusivament d’Asus Splendid Vídeo Intelligence, la pantalla LCD presenta imatges clares i definides amb vibrants colors, contrast, brillantor, textura i una saturació de color augmentades per a un display d’imatge viu.

Asus es compromet sempre a oferir al consumidor les més avançades tecnologies i estem molt il·lusionats amb poder oferir portàtils AMD de nova generació”, afirma Henry Yeh, Director General de la Unitat de Negoci de Portàtils i R+D d’Asus. “El rendiment augmentat d’aquesta plataforma, la seva capacitat dinàmica de coordinació i nous nivells de processament gràfic permetran que els nostres productes puguin incrementar l’eficiència en els negocis com també augmentar el plaer personal dels nostres usuaris en el món”.

La plataforma portàtil de nova generació AMD ofereix als consumidors com Asus l’habilitat de dissenyar i escollir solucions innovadores i millorar l’experiència informàtica global” indica Bahr Mahony, Director de Màrqueting de Portàtils AMD. “Asus conserva el seu avantatge competitiu incorporant les darreres tecnologies que diferencien àmpliament els nostres portàtils amb característiques com gràfics augmentats i una bateria més duradora que casa perfectament amb les necessitats que provoca el creixent estil de vida mòbil”.

Guillem Alsina