Nou terminal de Samsung: Galaxy Xcover 2

Compartir

Samsung ens ha volgut donar una altra sorpresa abans del Mobile World Congress 2013 (si és que no en té més preparades abans de la convenció) i ahir ens va voler presentar el Galaxy Xcover 2, un terminal que serà ideal per a esportistes, aventurers, persones que facin servir el telèfon per treballar o, fins i tot, per persones una mica manasses.

Samsung Galaxy Xcover 2

Samsung Galaxy Xcover 2

Segons podem llegir directament de Samsung, aquest telèfon està preparat per a resistir tranquil·lament les condicions més extremes.

Gràcies al seu certificat IP67, Samsung ens assegura que serà realment difícil arribar a acabar amb ell fins i tot sota les pitjors condicions, sent aquest immune a la pols o la sorra, i aguantant la immersió a l’aigua durant trenta minuts a un màxim d’un metre de fondària. A més, gràcies al botó específic per a tal funció, es podran prendre fotografies fins i tot a sota de l’aigua. No cal dir que també anirà protegit contra cops i caigudes, gràcies a la seva resistent carcassa.

Si comenceu a tenir la idea d’aprofitar-lo per anar a una llarga expedició amb ell, haureu de saber que serà difícil que us perdeu. Porta instal·lats de sèrie els mapes de Google, i per al posicionament utilitza A-GPS i GLONASS (sistema de navegació Rus). Tot això millorarà la detecció de la senyal en un 20%, i ajudarà a tenir una localització més precisa. Si porteu molt temps caminant i comença a fer-se fosc, podreu fer servir el flash LED incorporat per fer llum sense gaire por a quedar-vos a les fosques, gràcies a la seva bateria de 1.700 mAh.

A nivell tècnic porta un processador dual core d’1Ghz, 4 GB de memòria interna, 1 GB de RAM i entrada microUSB de fins a 32GB. Pantalla de 4″ WVGA, càmera de 5 megapíxels posterior i càmera frontal VGA, i tots els extres als que estem acostumats: WiFi, Bluetooth, acceleròmetre, etc.

A nivell de programari anirà acompanyat d’Android 4.1 Jelly Bean amb totes les aplicacions i avantatges que això comporta, juntament amb l’aplicació Cardio Trainer Pro, un programa que ajudarà a controlar els avanços a les sessions d’exercici i entreteniment.

Finalment, les seves mesures seran de 130.5 x 67.7 x 12 mm i el seu pes, de 148.5 g.

Samsung no ha informat sobre data ni preu de llançament, pel que haurem d’esperar per a més informació, segurament al MWC 2013.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: