Nous ‘Crash Courses’ de l’ATI i l’UOC per començar al març

Compartir

Quatre noves formacions de cinc setmanes de durada i totalment online per facilitar la formació contínua dels professionals amb poc temps per a l’estudi de noves disciplines.

L’Associació de Tècnics d’Informàtica (ATI) juntament amb la Universitat Oberta de catalunya (UOC) han presentat una nova edició dels seus Crash Courses o cursos d’impacte, completament en línia i destinats a la formació contínua de professionals de les noves tecnologies que disposen de poc temps per reciclar-se.

La data d’inici és el proper mes de març, i cada curs tindrà una durada estimada de 25 hores que s’estendran al llarg de cinc setmanes.

Els participants que superin l’avaluació continuada dels programes rebran una doble titulació: un Certificat d’aprofitament expedit per l’ATI, que reconeix la superació del curs, i un Certificat d’extensió universitària de la UOC.

Les formacions que s’impartiran en aquesta nova tanda són les següents:

  • Introducció a la programació de sistemes encastats i sistemes operatius en temps real (2 ª Edició).
  • Direcció estratègica de la tecnologia.
  • Introducció a la qualitat del programari: Tècniques i mètriques.
  • Anàlisi de dades de xarxes socials (2a edició).

El preu de tots aquests cursos és de 85 € per als socis de l’ATI i 125 € per als no socis amb excepció del primer dedicat als sistemes encastats i sistemes operatius en temps real, que té un cost de 180 € per a socis i 220 € per no socis ja que es lliura als alumnes un kit de sistemes encastats que fa augmentar el cost del curs.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: