Nous rumors situen Google en el terreny de les xarxes socials

Compartir

GoogleEl suposat enèsim intent de Google per competir amb Facebook es diria Circles o Me, i per ara només és un rumor no confirmat oficialment que es llançaria d’aquí a uns mesos.

Redacció – La guerra entre Facebook i Google està més oberta que mai i, previsiblement, encara ho estarà més en un futur proper, pel que és inevitable pensar que en un futur més o menys proper, cada una d’aquestes dues companyies intentarà prendre a l’assalt el segment en el que es mou l’altra: Facebook el dels cercadors i Google el de les xarxes socials. De fet, aquest darrer intent ja ha estat realitzat algunes vegades amb resultats més aviat decepcionants, i ara tornen a sonar campanes a Internet que la companyia de Sergey Brin i Larry Page tornarà a intentar-ho.

Google Circles o Google Me és el nom que alguns blocaires i internautes donen a aquesta hipotètica xarxa social de la companyia del cercador de la qual, naturalment, la interessada no n’ha dit res a nivell oficial. No podem donar informació -almenys no fiable- de característiques i en quins aspectes podria centrar-se, però si fer-nos ressò dels rumors ja que és quelcom plausible que Google estigui interessada en entrar en aquest terreny pel motiu que hem exposat.

Segons la mateixa rumorologia, la presentació d’aquesta nova aposta pel social de Google tindria lloc en algun moment dels mesos vinents, potser aprofitant la conferència I/O per a desenvolupadors que es celebrarà el 10 i 11 de maig.

Fins ara, els intents de Google per entrar amb força en l’àmbit de les xarxes socials desbancant a Facebook de la seva posició privilegiada han acabat en fracassos sonats, doncs si bé tots ells han aconseguit una certa quota de mercat, aquesta ha resultat insuficient per a les pretensions de la multinacional nord-americana, i ridícula si la comparem amb altres productes de la mateixa companyia.

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)