Nova categoria a la 10a edició dels Premis BDigital

Compartir

La convocatòria s’emmarca en la catorzena edició del congrés BDigital Global Congress, que se celebrarà al CaixaForum de Barcelona del 4 al 6 de juny.

El divulgador Eduard Punset, en una de les sessions de la darrera edició

El divulgador Eduard Punset, en una de les sessions de la darrera edició

En el marc del BDigital Global Congress (que se celebrarà al CaixaForum de Barcelona del 4 al 6 de juny), Barcelona Digital convoca la 10a. edició dels Premis BDigital a la Innovació Digital.

Patrocinats per Fujitsu, aquests guardons tenen com a objectiu recolzar aquelles idees i projectes innovadors de clara aplicació tecnològica basats en resultats generats en les empreses, centres tecnològics i universitats així com productes i serveis innovadors, desenvolupats o en fase de desenvolupament, encaminats a impulsar l’aprofitament empresarial de resultats i/o tecnologia generada en l’àmbit de la societat de la informació i el món digital.

Enguany, els Premis BDigital a la Innovació Digital han canviat les seves categories, introduint-ne una de nova dedicada a Idees Innovadores. Així, les noves categories del Premis a la Innovació Digital són:

  • Idees de projectes innovadors d’R+D+i
  • Projectes R+D+i de petites empreses i emprenedors.
  • Projectes R+D+i de mitjanes i grans empreses, universitats i institucions.

El premi per a cada guanyador de les 3 categories constarà d’un ordinador portàtil d’última generació de Fujitsu i d’un viatge amb agenda personalitzada per assistir a l’exclusiu esdeveniment Fujitsu Forum, que tindrà lloc al novembre del 2012 a Munich, i que comptarà amb ponències d’experts mundials així com una important àrea de demostracions, sessions pràctiques, dinàmiques de grups i espai de networking. En l’edició de 2011 van participar més de 6.000 CIO’s de tot el món, pel que es tracta d’una gran oportunitat per a fer networking internacional i visualitzar tendències i oportunitats de negoci.

Bases de la convocatòria

Les bases de la convocatòria i el formulari per presentar les candidatures es poden consultar a la Secció Premis de la web del congrés. La convocatòria per a la presentació de candidatures romandrà oberta fins l’11 de maig de 2012.

Sobre el BDigital Global Congress

El BDigital Global Congress és el congrés de referència sobre els avenços de les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC) i la seva aplicació en l’àmbit empresarial, tecnològic i social. Del 4 al 6 de juny tindrà lloc a l’Auditori del CaixaForum la catorzena edició del congrés.

El congrés és un referent en la divulgació i promoció de tendències i avenços tecnològics. És el punt de trobada on els grans tractors de serveis tecnològics posen en qüestió les mancances i necessitats del mercat i comparteixen els reptes de solucions i oportunitats amb les empreses de l’oferta TIC.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: