Nova clau SSD 32 GB. de Verbatim: emmagatzemament amb dues interfícies

Compartir

MaquinariAquest dispositiu pot aprofitar una moderna connexió eSATA o emprar l’USB “de tota la vida”.

Nota de premsa/Redacció – Un dispositiu amb dues interfícies integrades: en la nova Combo SSD, Verbatim combina els avantatges d’una connexió d’alta velocitat eSATA amb la facilitat d’ús d’una clau USB. La poderosa tecnologia d’emmagatzemament SSD és capaç de transferir fins a 32GB. El programari de protecció per password Easy Lock™ i encriptació AES de 256 bits mantenen les dades confidencials segures. La nova clau eSATA/USB Combo SSD de 32GB ja es troba disponible i el seu PVP recomanat (IVA inclòs) és de 159€.

La interfície USB
La interfície USB

La interfície eSATA de la clau Verbatim Combo SSD proporciona una velocitat de lectura de fins a 60MB/seg i una velocitat d’escriptura de fins a 25MB/seg, mentre que la interfície USB 2.0 permet aconseguir velocitats de lectura de fins a 26MB/seg i velocitats d’escriptura de fins a 15MB/seg.

La interfície eSATA
La interfície eSATA

El programari EasyLock™ que incorpora la clau, encripta documents de forma simultània a mesura que aquests són transferits a la clau Combo SSD. El programari EasyLock™ garanteix una encriptació per programari AES de 256 bits i minimitza el risc de pèrdua de dades i robatori. Per a usuaris d’ordinadors amb ports eSATA antics que no poden proporcionar prou alimentació, s’inclou a la caixa un cable addicional amb forma de Y que crea un port eSATA funcional des de l’USB (alimentació) i l’eSATA (dades).

L’eSATA/USB Combo SSD és compatible amb Windows, Mac OS i Linux. Mesura 80 x 23 x 9 mil·límetres i pesa només 19 grams. Inclou garantia de 2 anys Verbatim.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)