Nova directora financera a Microsoft

Compartir

Amy Hood succeeix a Peter Klein en el lloc.

Microsoft no tenia director financer d’ençà que Peter Klein va deixar el lloc (encara que ha seguit en ell en funcions). Han passat molts mesos fins que la companyia de Redmond ha trobat la persona idònia per exercir tal tasca. Parlem d’Amy Hood, procedent de la mateixa Microsoft i que ha ajudat en operacions tan importants com la compra de Skype, que ella mateixa va supervisar.

Segons Steve Ballmer, CEO de Microsoft, “Amy aporta el talent i l’experiència apropiats per al càrrec mentre continuem enfortint la nostra dedicació a serveis i dispositius”. Per la seva part, Hood va declarar “espero treballar juntament amb els inversors i accionistes” i va elogiar el seu predecessor indicant que “Peter ha format un equip financer de primera línia”.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: