Nova edició de la FinApps Party per al 22 i el 23 de novembre

Compartir

La marató de desenvolupament patrocinada per La Caixa donarà l’oportunitat de crear, en un tour de force de dotze hores, una app dedicada als serveis financers. Aquest any com a novetat també es podrà participar de manera remota a més de presencial.

Com cada any, la Finapps Party reunirà a Barcelona diversos equips de desenvolupament que competiran per crear en mig dia (tècnicament, durant una nit) una app de serveis financers. La cita serà a cavall entre els dies 22 i 23 de novembre, malgrat que aquest any la participació no està restringida a aquells que ho facin presencialment.

Efectivament, com a novetat, enguany es premiaran els prototipats d’apps que no només siguin presentats pels seus creadors al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB), sinó que també entraran en competició aquells que siguin presentats mitjançant un vídeo de no més de tres minuts penjat a qualsevol servei en línia com YouTube o Vimeo.

Per a aquesta edició, l’organització accepta prototips d’aplicacions que tractin sobre moneders electrònics mòbils (mobile wallets), gestió de finances personals, o gestió de finances per a professionals del sector financer. Òbviament, totes les apps han d’anar connectades amb els serveis o facilitats en línia de La Caixa, i poden emprar tota mena de tecnologies com NFC o codis QR, i tendències com la gamificació (atorgar qualitats de videojoc a aplicacions serioses).

L’organitzadora d’aquesta competició és La Caixa amb el suport de Barcelona Digital Technology Centre. Les inscripcions poden ser realitzades a través del lloc web de l’esdeveniment.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: