Nova edició dels Premis Bloc Catalunya, enguany a Mataró

Compartir

CatalunyaEl vinent 14 de juny es tancarà el període d’inscripció de blocs. L’organització (STIC.cat) espera superar les xifres de l’any passat, que ja van constituir una bona mostra de la vitalitat de la blogosfera catalanoparlant.

Redacció – Com cada any per aquestes dates, s’acosta el període en el que es començaran a votar els candidats a assolir un dels guardons dels Premis Blocs Catalunya, que enguany compten amb 10 categories: blocs corporatius, culturals, educatius, esportius, gastronòmics, literaris, dedicats a la política, personals, tecnològics i de format audiovisual. Aquesta darrera categoria premia els millors videoblogs, podcasts i fotoblocs.

El període d’inscripció de blocs enguany va començar el 26 de març, i es tancarà el vinent 14 de juny. Només tres dies després, el 17 de juny, començaran les votacions, que empraran un sistema renovat respecte a les edicions anteriors que s’està acabant d’ultimar. Aquest període restarà obert fins al 9 de setembre.

La cerimònia de lliurament dels guardons tindrà lloc a Mataró l’1 d’octubre, ciutat que succeeix a Girona (1a. Edició) i Vic (2a.) acollint la cerimònia de lliurament. Concretament, i després del Palau de Congressos gironí i del Recinte Firal El Sucre viguetà, enguany la seu de l’acte serà el Parc Científic i de la Innovació TecnoCampus Mataró-Maresme.

L’organització (l’associació STIC.cat, Societat de Tecnologia i Coneixement) espera superar les excel·lents xifres aconseguides en l’edició de l’any passat: més de 600 blocs inscrits i 20.000 vots. De moment va per bon camí, doncs en dues setmanes s’han inscrit gairebé 200 blocs.

La participació de www.imatica.org

Com cada any, des d’aquesta publicació donem tot el nostre suport a aquesta iniciativa i ens postulem com a candidats en la categoria de bloc tecnològic, pel que ja des d’ara us demanem a vosaltres, els nostres lectors, que ens doneu tot el vostre suport a partir del vinent dia 17, quan comencin les votacions, per tal que voteu per nosaltres i, no només això, sinó que feu campanya activa entre els vostres amics i coneguts per a què ens votin.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina