Nova i ambiciosa edició del ProCatTic escalfa motors

Compartir

Fins a un miler de professionals catalans de les TIC (el doble que en l’edició anterior) vol reunir l’organització, que ha posat en marxa una iniciativa de micromecenatge a través de la plataforma Verkami per finançar l’esdeveniment.

Una instantània de l'esdeveniment de l'any passat

Una instantània de l’esdeveniment de l’any passat

L’encontre ProCatTic, una trobada de “desvirtualització” del conjunt de professionals catalans de les TIC que s’apleguen sota el grup homònim de LinkedIn, fou tot un èxit l’any passat, aplegant més de 450 professionals que es van donar cita el 6 de juny a l’edifici Media TIC de BDigital.

Enguany, la trobada presencial es celebrarà en una data encara no revelada d’aquest proper mes de juny, i l’objectiu de l’organització: duplicar la xifra d’assistents, arribant al miler de persones. A primer cop d’ull pot semblar un objectiu molt difícil d’assolir, però aquesta xifra es manifesta petita quan sabem que el grup de LinkedIn acull gairebé 8.500 persones. És, per tant, menys d’una vuitena part del total de professionals que s’han adherit a la iniciativa.

Per tal de dotar l’encontre d’una infraestructura econòmica, l’organització ha posat en marxa una iniciativa de micromecenatge a la coneguda plataforma Verkami, amb la qual espera poder recollir més de vint-mil euros per poder cobrir necessitats com el lloguer del recinte a on celebrar la trobada (tenint en compte que un espai per a més d’un miler de persones no és precisament econòmic), així com les despeses de muntatge de so i vídeo, i aquelles que es necessitin per cobrir les visites dels ponents.

En la darrera edició, ProCatTic va comptar en aquest apartat amb compareixences de luxe, com Genís Roca, Xavier Verdaguer, o Carles Flamerich, Director General de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat. L’Associació de Tècnics d’Informàtica (ATI), que l’any passat es va bolcar en el seu suport a la trobada, enguany també s’hi torna a implicar.

Si en l’edició del 2012, l’eix central de la trobada fou la situació del sector i la creació de llocs de treball en l’àmbit de les TIC, enguany s’ha volgut posar especial èmfasi en l’emprenedoria de base tecnològica i les start-ups. A banda de ponències dedicades a aquest tema, en l’espai en el qual es celebri la trobada es disposarà de l’Enterpreneur Corner, un espai dedicat en exclusiva a un grup d’emprenedors que podran presentar les seves idees de negoci per tal de fer networking i trobar inversors i business angels.

En aquesta mateixa línia, l’organització de ProCatTic presentarà la primera guia d’emprenedors i start-ups de base tecnològica i, a més, també s’aprofitarà l’avinentesa per presentar la nova imatge i logo de ProCatTic.

Més informació

Lloc web ProCatTic 2013

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: