Nova versió preview de Windows 8 ja a disposició del públic

Compartir

És la darrera versió prèvia abans del llançament comercial del sistema, i inclou algunes interessants novetats.

La botiga d'aplicacions inclosa en aquesta nova pre-release

La botiga d'aplicacions inclosa en aquesta nova pre-release

Cada dia queda menys per a la presentació en societat de la versió final de Windows 8, una de les versions del sistema operatiu de Microsoft que més atenció mediàtica ha centrat, superant en interès fins i tot al Windows 95 o a l’XP*. Bona part d’aquest interès ha estat aconseguit gràcies a les diverses versions prèvies que han estat proporcionades al públic en una estratègia sense precedents per a la companyia de Redmond i que li ha permès aconseguir el feedback dels usuaris que han descarregat i instal·lat les versions prèvies anteriors.

La nova versió pre-release (la tercera que publiquen) és la definitiva abans del llançament de la versió final, el què vol dir que tenim entre mans un producte molt semblant al què, finalment, veurem a les botigues i preinstal·lat en els ordinadors.

Aquesta pre-release pública pot ser descarregada i instal·lada gratuïtament.

L'app de SkyDrive

L'app de SkyDrive

Com a elements que des de Microsoft destaquen sobre aquesta nova versió, tenim la desena versió del navegador web Internet Explorer, així com apps (atenció a l’ús d’aquest terme, més propi dels entorns mòbils) per a connectar-se amb Hotmail, Skydrive i Messenger, o una botiga d’aplicacions renovada i amb molts més continguts.

Una cosa normal ja que vivim en un món més connectat i amb més possibilitats d’informació.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: